IMG_7060_edited.jpg
IMG_7004_edited.jpg
IMG_2723.JPG

Yoga

Psykologi

Mindfullness

Nature In The Middle - för psykisk Hälsa, Närvaro och Hållbarhet.

Nature In The Middle föddes ur en insikt att naturen ger hälsa och läkning samtidigt som hon behöver läkas. Vi behöver på djupet förstå att vi är en del av naturen och att vi kan få ta del av den inspiration och guidning som naturen så generöst erbjuder. Nature In The Middle syfte är att inspirera till större vakenhet, kärlek och omsorg för oss själva, varandra och Moder Jord.

 

Mina Tjänster

Jag är utbildad psykolog och specialist i psykologisk behandling, jag är lärare i mindfulness och självmedkänsla, samt instruktör i kundaliniyoga. När vi upplever mer närvaro och harmoni är det också lättare att göra kloka och hållbara val för oss själva, varandra och vår Moder Jord och detta kommer påskynda vår och Jordens läkning.

66f966_2a58a70088634e1087d9de44144276c3_

PSYKOLOGISK BEHANDLING

Att lyssna på sitt Hjärta

Jag erbjuder terapi för individer, par och grupper. I centrum för den psykologiska behandlingen står medveten närvaro, självmedkänsla, respekt och hållbarhet. Jag lär ut olika verktyg för att lyssna på sitt hjärta, hitta tillbaks till glädjen och in i sin egen kraft.

Hur vi jobbar

Som psykolog jobbar jag både med terapisamtal via zoom, inomhus och i naturen.

Mottagning

Nature In The Middle har psykologmottagning på Artellerigaten 7 i Östersund och på gården i Hoverberg, på Eltnäset 821, Bergs kommun.

66f966_2a58a70088634e1087d9de44144276c3_

MINDFULLNESS & SJÄLVMEDKÄNSLA

Mindfulness

Självmedkänsla

Självmedkänsla handlar om att ge samma vänlighet till sig själv som en ger till någon annan och vi tränar på att släppa taget om den inre kritikern.

Meditativa Insikts Dialoger

För vem?

Mindfulness, självmedkänsla och meditativa dialoger erbjuds för individer, par och i grupp.

Mindfulness handlar om att vara uppmärksam, i nuet, med avsikt och utan att döma eller värdera.

 I meditativa insiktsdialoger tränar vi i att lyssna djupt på oss själva och tala ärligt, öppet,  sant och autentisk i medveten närvaro.

MINDFULNESS- & KUNDALINI YOGA

Mindfulnessyoga

Mindfulnessyoga bygger på hathayoga och är lugna meditativa rörelser med mycket vila.

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en kraftfull och dynamisk yoga, där mantran och musik används under yogan.

Mindful Kundaliniyoga

Mindful kundaliniyoga är en långsam, medveten och meditativ yoga med mycket vila.

Mottagning

Nature In The Middle erbjuder yoga via zoom, på Litsvägen 31a i Östersund och på gården i Hoverberg, på Eltnäset 821, Bergs kommun.

 

Aktuellt

Online Live via zoom 

Öppna hjärtat  

Med mindfulnessyoga, meditation och hjärtöppnande övningar

3 tisdagar kl  14.00.15.30. Datum: 1/12, 8/12, 15/12

Längtar du efter mer kärlek och närvaro i ditt liv? Längtar du efter att få landa i dig själv och på djupet älska och acceptera den du är.

En av nycklarna till god livskvalitet är att på djupet älska och acceptera dig själv som du är. Du behöver inte prestera för att bli älskad. Du behöver bara älska allt det som du är och älska det du gör. Kärleken finns inom dig. Den längtar efter att få kommat ut och omsluta dig.

I Öppna hjärtat kommer vi kliva in i ett kärleksfullt varande. Vi kommer vara med oss själva och vår kropp i enkel mindfulness yoga, i olika meditationer och vi kommer göra olika övningar för att öppna oss för kärleken som finns inom oss. I övningarna får vi möta oss själva med omsorg, acceptans, kärlek och vänlighet.

Tidigare erfarenhet av yoga och/eller meditation är en fördel för att delta i denna kurs.

Varmt välkommen!

Anmälan till Studieförbundet Vuxenskolan: 063-12 34 00 eller www.sv.se/jamtland

 

Mer om Åshild

Jag är född och uppväxt i Etne på Västlandet i Norge. Kärleken till naturen, till rörelse och människor har funnits med mig sedan jag var liten. Som liten flicka viste jag att min uppgift på jorden vara att älska alla människor. När jag var 15 år bara viste jag att jag skulle bli psykolog. Lite anade jag då om vilken spännande resa det skulle leda mig ut på, en resa som skulle leda mig hem, hem till mig själv, till mitt hjärta och ut i naturen.

Drömmen om att bli psykolog ledde mig till Sverige i 1996 då jag påbörjade psykologistudier i Linköping. Under studierna började jag yoga och meditera dagligen. Processen med att vakna fick en reell skjuts när jag i 2006 träffade Jon Kabat-Zinn och gick hans utbildning i Mindfulness Baserad Stress Reduktion. Sedan dess har mindfulness och självmedkänsla varit en viktig del av mitt liv, som har hjälpt mig att hela mig själv och lära mig att älska och acceptera mig själv och alla min delar.

 

Jag är tacksam för att jag sedan 2007 har fått dela med mig av min passion för mindfulness, självmedkänsla och yoga i mitt arbete som psykolog både ute i naturen och inomhus.

 

Mindfulness har gett mig större vakenhet, jag har fått en djupare förståelse för att vi alla är en del av naturen och att min läkning och uppvaknande är viktig för läkningen av Moder Jord.

Vad andra sagt om Åshild

"En bra yogamiljö och Åshild är en fantastisk bra yogalärare. Kundaliniyoga öppnade upp en ny dimension av meditation och självkänsla för mig." - Jan Lee R

"Åshild är en varm och inspirerande yogalärare vilket ha bidragit till en skön känsla under passen där man får ta sin tid att hitta det som känns rätt just för mig"

-Agnes B

"När jag startade min resa i Mindfullness, Medveten Närvaro var det med panikångest. Fick under kursen verkliga verktyg att steg för steg befria mig från panikångesten. Jag vandrar nu genom livet helt fri. Nådde med hjälp av Åshild o Mindfullness med KBT-inriktning djupt in i mig o löste därigenom upp orsaken till panikångesten." - Anna Lena D

IMG_7097_edited.jpg

Välkommen att kontakta mig!

Tack för ditt meddelande!

Åshild Haaheim & Nature In The Middle

Eltnäset 821, Svenstavik

Tel: 0731-535373

Email: natureinthemiddle@gmail.com